Étteremvezető
Mesterházy Péter viszonylag korán eldöntötte, hogy a vendéglátással szeretne foglalkozni: a fiatalos közeg és társasági élet, az örökös pörgés és a fejlődési lehetőségek először a bár világába kalauzolták őt, majd évekkel később a belváros egyik kedvenc helyének, a Flava Kitchen & More étteremnek a vezetője lett.
A belvárosi oázis hangulatát idéző étterem csapatához már a nyitás előtt csatlakozott, így tevékeny részese volt a Flava megszületésének, a koncepció kialakításának, a személyzet összeállításának és a kínálat megálmodásának.
„Magas minőségű vendéglátás laza környezetben, pezsgés és színvonal, jól összerakott koncepció, mindig fejlődni vágyó csapat – mi több motivációt kaphatnánk ahhoz, hogy napról napra megpróbáljunk a budapesti gasztronómia egyik zászlóshajója lenni? Ehhez az első és legfontosabb, hogy ebben az exklúzív környezetben a vendégek is igazán különlegesnek érezzék magukat és már megérkezésükkor élvezhessék a Flava adta élményeket!” (Mesterházy Péter, étteremvezető)
Bármenedzser
Nagy Orsolya szinte véletlenül csöppent a vendéglátásba, amely annyira elvarázsolta, mint megannyi fejlődés és önmegvalósítás után egy koktélja a Flava vendégeit.
A belvárosi étterem csapatához a Flava Kitchen & More nyitásakor csatlakozott; a teraszos hely virágzó és impulzív koncepciója, a vendéglátás mentalitása, fiatalos és lendületes csapata motiválja.
„Számomra mindig a csapat az első, a közös szemlélet és a kreatív hozzáállás. Második a vibe és a kialakítás: ahogy belépek ide, otthon érzem magam. Harmadik a fejlődési potenciál, és annak a lehetősége, hogy itt megmutathatom, ki vagyok. Mindezt például egy saját koktéllapon keresztül, amely képviseli a Flava-t ízvilágában és koncepciójában. Ennek mentén szeretném, ha a Flava a koktélok szerelmeseinek egyik kedvenc desztinációjaként is a térképre kerülne, Budapest legjobbjai között!” (Nagy Orsolya, bármenedzser)