Étteremvezető
Szász Sándor a Flava indulása óta tölti be az étterem Restaurant Manageri pozícióját. Közel 15 éves karrierjében mindig vonzotta a közvetlen kapcsolattartás a vendégekkel, és a szakma iránti szeretet. Étteremvezetőként kiemelten fontosnak tartja, hogy átadja tapasztalatát kollégáinak annak érdekében, hogy a vendégek a lehető legtökéletesebb kiszolgálásban részesülhessenek.
Sándor szerint a Flava igazi esszenciáját a hangulat és az enteriőr adja, amelyeknek köszönhetően különleges világba kalauzolhatják a vendégeket. Ehhez az életérzéshez csak hozzátesznek a csütörtök és szombat este között fellépő DJ-k, akik segítségével még izgalmasabb és élménytelibbek az esték az étteremben.

„Azt hiszem bátran állíthatom, hogy a Flavában valami különlegeset alkottunk. Ezt erősítette meg a tavaly kapott Michelin-ajánlás, amely hatalmas büszkeséggel tölt el minket. Úgy gondolom, az elismerés elérésében fontos szerepet játszott a laza, ugyanakkor profi és tudatos kiszolgálás, amit kollégáimmal együtt alakítottunk ki itt. Ha egy vendég tanácsot kér, mindig az ő igényeihez alakítom ajánlásaimat, de szerintem a tökéletes Flava este egy pohár Runiart Blan de Blancs-nal kezdődik, és a koronát a nádudvari báránybordánk teszi fel, ami igazi közönségkedvenc.” – Szász Sándor

Étteremvezető
Vereby-Csethe Simon 2024 őszén vette át a Flava Kitchen & More Restaurant Manageri pozícióját. Több mint 12 éves vendéglátói tapasztalata során a szakma rejtelmeit különböző stílusú helyeken tanulhatta el, amelyek mind formálták útját. Munkája során mindig szem előtt tartja, hogy csapata motivált, jó hangulatú legyen és hisz abban, hogy ezáltal a vendégek számára is maradandó élményt alkothatnak.
A Flava sharing koncepciójában igazán otthonosan mozog: Simon számára ez a hangulat jelenti az igazi éttermi élményt, ahol a barátok, ismerősök, szerettek együtt fedezik fel az ételeket és italokat.
„Nálunk a Flavában az élet az élményteremtés körül forog. Az étterem különleges dzsungelhangulata, a sharing koncepció, az ételek és az italok olyan egyedi harmóniát alkotnak, amely különleges élményt ad a hozzánk látogatóknak. Bár rengeteg ízletes fogást választhatnak, ha egy vendég segítséget kér a választásban, mindig jó szívvel ajánlom signature elemeink közül a Karage csirke gofrit, és hozzá kísérőnek a Flava Palomát, amelyeket a saját kedvenceimnek is mondhatok.” – Vereby-Csethe Simon
Varjú Imre séf

Executive Chef

Varjú Imre séf 2024-ben csatlakozott a Flava Kitchen & More csapatához. Imre gasztronómiai érdeklődését a kíváncsiság és a folyamatos tanulás vágya határozza meg, stílusát pedig a kreativitás és az innováció jellemzi. Bátran és biztos stílusérzékkel keveri a különböző ízeket és textúrákat, hogy olyan új és emlékezetes gasztronómiai élményeket hozzon létre a vendégeknek, amelyekért érdemes visszatérni.

Imre hitvallása tökéletes összhangban áll a Flava koncepciójával, hiszen a szezonálisan megújuló, friss és kreatív menüsor a világkonyhára épít – így a séf bátran meríthet ihletet például olyan nemzetközi kedvencekből, mint amilyen a goffri, tálalhatja azt a régió klasszikusára rímelő rántott csirkecomb filével, távol-keleti ízprofillal ötvözve. Mindezt egyedülálló lezserséggel.

„A Flava nem csak egy étterem, hanem egy közösség is, ezért arra törekszünk, hogy a fogások is könnyed, barátságos hangulatot tükrözzenek. Ez köszön vissza az ételek egyszerűségében és letisztultságában, miközben mindig van bennük valami különleges csavar. Ráadásul a fogások tálása is gyakran játékos formában történik, így a vendégeink átélhetik a minőségi alapanyagokra és kreativitásra épülő, laza hangulatot.” Varjú Imre

Bár Menedzser
Orbán Balázs 2024 nyara óta vezeti a Flava Kitchen & More bár csapatát. Balázs 14 éve csöppent a vendéglátás világába, amely azonnal magával ragadta. Számára a folyamatosan változó mindennapok és egyedi vendégigények adják a szakma igazi szeretetét. Ehhez társul az italok különleges világa, ahol folyamatosan fejlődhet és kísérletezhet új ízekkel, ötletekkel.
Balázs véleménye, hogy a legfontosabb a személyes kapcsolat kialakítása a vendéggel, valamint a magas szakmai minőség. Számára ezt teremti meg a Flava, hiszen a koncepciónak és a laza hangulatnak köszönhetően, közvetlenebb kapcsolat alakulhat ki a vendégek és a munkatársak között, miközben a szerviz, az ételek és az italok minősége a legmagasabb szintet képviseli.
„Úgy gondolom itt a Flavában mindent megteszünk azért, hogy az ételeken és az italokon keresztül is átadjuk azt az életérzést, ami koncepciónk alapját adja. Ezért folyamatosan az a cél lebeg a szemünk előtt, hogy olyan látványos és magas minőségű szolgáltatást adjunk, amely miatt szívesen visszatérnek hozzánk a vendégek. Erre példaként meg tudom említeni az Aged Whisky Peach koktélunkat, amelyet úgy terveztünk, hogy hölgyek és urak számára is vonzó legyen. Egy koktél, amelyben ott van a játékosság, a könnyedség, de a füstösség is, különleges csavarral, hiszen nem csak egy féleképpen tudjuk szervírozni.” – Orbán Balázs
Lépj be a BOTANIQ Benefit világába és add át magad a BOTANIQ Collection egységek exkluzív kényeztetésének!
Regisztrálj most és élvezd a BOTANIQ Benefit egyedülálló előnyeit!