Mesék a konyhából: kulináris utazás Farkas Richárddal

Farkas Richárd, a BDPST Group kreatív séfje bejárta a világ leghíresebb konyháit, számtalan díjjal büszkélkedhet, a magyar gasztronómia egyik korszakalkotó tehetsége. Farkas Richárd hosszú évek után először ismét egy budapesti étteremben ragadt fakanalat, hogy az ízek nyelvén a vendégekkel is megossza sikere receptjét.

Az exkluzív főzés színhelye a kulináris élményekkel fűszerezett belvárosi étterem, a Flava, ahol nemcsak történetek, hanem tudatos gasztronómia, az elegancia és a világ ízei is összefutnak. 

Zvekán Kornél, a Flava Kitchen & More budapesti étterem séfje 2023 áprilisában közösen alkotott meg egy olyan kilenc fogásos menüsort, amely Ricsi életének legfontosabb állomásait mutatta be. A világ legkülönlegesebb fogásaiból komponált gasztrotúra étlapján kizárólag kivételes remekművek kaptak helyet: Pápa híres tejfölös, medvehagymás, kecskesajtos cicegéje, a barcelonai rántott osztriga vagy a közkedvelt patatas bravas is a tányérra került.