Flava Kitchen&More

Hatalmas elismerést kapott a Flava Kitchen&More

Michelin Guide Hungary 2023
Hatalmas elismerést kapott a Flava Kitchen&More

Michelin-ajánlást kapott a Flava Kitchen&More a Michelin étteremkalauz inspektoraitól a 2023-as Michelin Guide Hungary-ben.

Eljött a várva várt nap, szeptember 14-én frissült a Michelin Guide Hungary, az a kalauz, amely 1992 óta van jelen Budapesten, 2022 óta pedig válogatását a fővároson túlra is kiterjesztette. Idén a BDPST Group három éttermét is elismerték: Michelin-ajánlást kapott a belváros szívében, az ötcsillagos Verno House éttermeként és önálló egységként is működő Flava Kitchen&More, valamint a tarcali Andrássy Kúria & SPA Bobajka étterem és a Botaniq Turai Kastély Clarisse étterem. Közülük a Clarisse már tavaly is az ajánlott éttermek között volt.

A kiválasztást a Michelin Guide felügyelői minden évben egységes kritériumok alapján végzik, ezek a kritériumok pedig minden étteremre érvényesek annak érdekében, hogy a gasztronómia szerelmesei megalapozott döntést hozzanak a magas minőségű lehetőségek legjobbjainak kiválasztásához.

Az elismerés a világon mindenütt azt mutatja, hogy a választott éttermek kiemelkedő, magas minőségű gasztronómiai élményt nyújtanak vendégeik számára – ezért nagy megtiszteltetés és öröm a Flava Kitchen&More és az egész cégcsoport részére, hogy a belváros szívében található étterem a gasztronómiai világtérképre került.

A Szabadság tér szomszédságában található étterem alapjául a sharing koncepció szolgál, a tányérokra nemzetközi fogások kerülnek, így biztosítva azt, hogy egy nagyobb társaság számára se legyen nehéz az ételek választása. Az ételsor összeállításánál a világ szinte összes konyhájának sajátosságát igyekeztek felsorakoztatni, így kialakítva egy friss és egyedi menüsort. Az ételek Zvekán Kornél séf vezetésével készülnek, az éttermet Mesterházy Péter vezeti. Az ételek mellé párosított italokról Langó Tamás, a BDPST Group Executive Sommelier-je, a Michelin Sommelier Award nyertese és Nagy Orsolya bármenedzser gondoskodnak.