Díjzápor a Klasszis TopDesign 2023 Versenyen: a BDPST Group három egysége is elismerésben részesült!

A Klasszis TopDesign 2023 versenyen a BDPST Group három egysége is a díjazottak között szerepelt. Az ünnepi gálaesten, amely a nemrég megnyílt Dorothea Hotelben zajlott, összesen 27 elismerést adtak át Budapesten. A verseny díjazása során – amely a Horeca-ágazat széles skáláját öleli fel – kiemelt szempont volt az újszerűség és hatékonyság szerepe a tervezési folyamatokban.

A Klasszis Csoporton belül működő Turizmus Online szakmai portál idén is megrendezte a Klasszis TopDesign 2023 versenyt, amely átfogóan vizsgálja a design és vendégélmény koncepciókat a vendéglátó- és szállodaiparban. A versenyre nevezhettek hazai éttermek, kávéházak, szállodák, valamint külső- és belsőépítészeti tervezők is. Az elbírálás során a hazai és nemzetközi vezető szakemberekből álló 13 fős szakmai zsűri a kreativitást, újszerűséget, stratégiai gondolkodást, kivitelezés minőségét, és a kitűzött célok mentén elért eredményességet értékelte a több mint 70 pályázónál.  

A BDPST Group három egysége 9 díjat vehetett át a Dorothea Hotelben tartott gálaesten. A Verno House étterme, a Flava Kitchen & More szintén négy kategóriában szerzett elismerést: Az év Klasszis TopDesign legjobb vendégélményt kínáló gasztrohelye, Az év Klasszis TopDesign étterme – zárt vendégtér, Az év Klasszis TopDesign éttermi weboldala, közösségi megjelenése, aktivitása és Az év Klasszis TopDesign éttermi arculata.

„Számomra a legkedvesebb díj a tegnap nyertek közül a legjobb vendég élményt kínáló gasztrohely, hiszen ehhez a díjhoz mindenre szükség van, amiről a vendéglátás szól: kiváló környezet, hangulat, étel-ital, szerviz. Szeretnénk a vendégeknek egy egész estés programot nyújtani, ami akkor sikerül jól, amikor az eredmény egy maradandó élmény. Így térnek vissza legközelebb is!” – emelte ki Mesterházy Péter, a Flava Kitchen & More étteremvezetője.

Hello Flava rajongók!
A Flava Beach hamarosan megnyitja kapuit! A nyitás pontos dátumáért és további részletekért, kövessetek minket social media felületeinken!