Találkozzunk idén júniustól a Flava Kitchen & More oázisában, a Flava Beachen, ahol a kedvenc komfort ételek, jeges koktélok és megújult strand várja a hűsölni vágyókat. Koncepciónk a Szabadság tér melletti étteremből indult és meg sem állt a Kopaszi-gátig.
A strand és bár egységeink egymást tökéletesen kiegészítve, de külön funkcionálnak. Így aki elbújna a homokos part forró napsugarai elől, belépő nélkül kortyolhat bele egy Flava Spirtzbe, vagy kóstolhatja meg ételkínálatunkat az árnyékos teraszon. Ki ne vágyna arra, hogy a városi dzsungelből kilépve lehűtse magát a vízparton, vagy csak koccintson a barátokkal egy laza estén, miközben vibráló ütemek, food truck, koktélok, napernyők és igazi nyári hangulat fokozza a budapesti strandélményt!

Hello Flava rajongók!

Hamarosan vár Titeket a Flava Beach – ahol ti is belekóstolhattok a nyárba a Kopaszi-gát strandján!

Bár és büfé egységünk minden nap 11:30-tól 22:00 óráig tart nyitva, strandunk pedig júniusban minden hétköznap díjmentesen várja vendégeit. További részletekért és a nyitás pontos időpontjáért kövess minket social media csatornáinkon!

Vibráló ütemek a Flava Beach-en!

Ami várható: igazi nyári DJ szettek nap közben, isteni street food válogatás és a foci EB rajongók is készüljenek! Hamarosan érkezünk további részletekkel a social media felületeinken.

Strand

Minden nap 10:00-19:00

Flava Beach Bar

Minden nap 11:30 – 22:00

Házirend
Hello Flava rajongók!
A Flava Beach hamarosan megnyitja kapuit! A nyitás pontos dátumáért és további részletekért, kövessetek minket social media felületeinken!