ADVENTI VACSORA SOROZAT

Az Adventi időszak már a Flava-ban is hagyománynak számít. A Bazilikánál található karácsonyi vásár nyüzsgésétől csupán pár perc sétára egy meghitt zugot alakítottunk ki, ahol bárki megpihenhet, aki megmelengetné testét-lelkét.

Az ünnepi forgatban fontos az egymásra figyelés, így igyekeztünk olyan atmoszférával várni titeket, melyben igazán örömetek lelitek, ha betértek pár finom falatra. A csillogó fényektől a különleges díszekig éttermünk minden sarkában olyan kincseket rejtettünk el, melyekkel picit megbolondítottuk ezt a karácsonyi hangulatot.

Ahogy azt jól megszokhattátok tőlünk, Adventi menüsorunk is izgalmasabb határokat feszegetett, így került az ajánlataink közé egy olyan konfitált kacsacomb, melyhez francia rakott burgonya, ribizli jus, sáfrányos arancini, és pecorino párosult.

A téli időszakban a forralt bor is elengedhetetlen, így a teraszon lévő Flava Truck-ból bármikor kérhettetek egy pohárral.

Az Advent idén is nagyon Flava volt, jövőre is látogassatok el hozzánk!

Hello Flava rajongók!
A Flava Beach hamarosan megnyitja kapuit! A nyitás pontos dátumáért és további részletekért, kövessetek minket social media felületeinken!